Letër burrave (I)

3,50 

Email
Für die Nutzung dieses E-Books benötigst Du je nach Format ein gängiges Leseprogramm auf dem PC/Mac, Tablet, einen E-Book-Reader auf dem Computer oder einen E-Book-Reader.
Artikelnummer: 4925281

Beschreibung

“Letër burrave (I)“

Libri që mëson burrat të duan gratë, dritare net

Letër burrave është një libër me tregime dhe sprova i botuar së fundmi nga  Lis Bukuroca, shkrimtar nga me të angazhuarit në letërsi. Ndryshe nga herë të tjera, Bukuroca i cili shpesh prek temën e grave dhe pandjeshmërinë ndaj tyre, në këtë libër, autori nga me të lexuarit shqiptarë,  ka zgjedhur t’i drejtohet gjinisë mashkullore.

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreibe die erste Bewertung für „Letër burrave (I)“

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Mehr von Lis Bukuroca