Shtatë parimet e dashurisë

Poezi

3,50 

Email
Für die Nutzung dieses E-Books benötigst Du je nach Format ein gängiges Leseprogramm auf dem PC/Mac, Tablet, einen E-Book-Reader auf dem Computer oder einen E-Book-Reader.
Artikelnummer: 3095190

Beschreibung

 …vështrimet e para, takimi i parë, hamendjet, fejesa, martesa, telashet, përjetimi i lindjes së  fëmijëve, sëmundja, vdekja e fëmijës, vajet, pendimi, konfliktet, xhelozia, gati shkurorëzimi, vazhdimi dhe ikja nga koj botë…

Aty ndërmjet dashuri, që kanë përfunduar me vrasje, me tradhti të përhershme, apo edhe përbuzje të përditshme.  Në fund gjendet edhe poezia me shtatë parimet, që mund dhe duhet të mundësojnë një bashkëshortësi të gjatë dhe të lumtur…

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreibe die erste Bewertung für „Shtatë parimet e dashurisë“

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Mehr von Lis Bukuroca